דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מרק גולש הונגרי 

מאת    [ 04/06/2007 ]

מילים במאמר: 152   [ נצפה 25132 פעמים ]

מרק מהמטבח ההונגרי שכולנו מכירים ואוהבים, מנה קלאסית שמהווה ארוחה מלאה

מצרכים ( 5 מנות):
- 3 בצלים קצוצים
- 1 שן שום כתושה
- 200 גר' בשר בקר ( חזה) חתוך לקוביות
- 4 גזרים קצוצים
- 2 סלרי אמריקאי קצוץ
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 1.5 ליטר מים או נוזל בקר חום
- 3 תפו"א מקולפים וקצוצים
- לבצקניות : 50 גר' קמח, ביצה, מעט מים
- מלח, פלפל

אופן הכנה:
מאדים הבצל בסיר, מוסיפים שן השום, הבשר ומטגנים היטב על אש גבוהה.
מוסיפים הירקות והפפריקה ( מתוקה וחריפה), מערבבים היטב ומוסיפים לאחר מס' דקות את הנוזל.
מביאים לרתיחה, מורידים האש ומבשלים תוך כדי הורדת קצף ושומן, מבשלים למשך 1.5 עד 2 שעות , מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
מוסיפים את תפו"א וממשיכים לבשל עוד כ 20 דקות עד שהם מתחילים להתרכךך מטפטפים את תערובת הבצקניות למרק.
מבשלים עוד כ 10 דקות, טועמים , משלימים טעם ומגישים.





זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.
 
שף פרטי



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב